Diensten

 

Bekijk hier alles wat Aglio Jazz restaurant te bieden heeft. Van heerlijk italiaans eten tot het afhuren van een eigen privé ruimte voor uw feest.

 

Onze diensten

Italiaans restaurant

Onze selectie is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de chef-kok die oorspronkelijk uit Puglia komt. U kunt genieten van traditionele gerechten met een vleugje exotische en ongewone smaken uit zijn persoonlijke bagage, alles ontwikkelt met moderne technieken en een constant onderzoek naar producten van hogere kwaliteit. Kortom, iets unieks om te proberen!

Live jazz entertainment

Begin het weekend met de juiste stemming en tijd voor jezelf, ontspannend na een zware week werken. We hebben allemaal een comfortabele plek nodig om ons te voelen zoals thuis. Op vrijdag bieden we de perfecte optie voor al je behoeften en kun je bij Aglio Jazz restaurant terecht vanaf 18.30 uur en kun je genieten van live jazz-entertainment.

Privé ruimte voor feesten

Aglio Jazz restaurant biedt tevens de optie om een privéruimte af te huren voor al uw evenementen zoals bedrijfs- of privéfeesten, werk diners, firewall feesten, verjaardagen, bruiloften of gewoon een gelegenheid om al uw vrienden en familie te ontmoeten in een mooie privékamer in Boheemse stijl. 

Neem voor meer informatie contact met ons op via agliojazz@gmail.com of bel ons op 0615334797.

Apertief

Op zoek naar een plek waar je je even terug kunt trekken in italiaanse sfeer?
Kom dan naar Aglio Jazz voor de aperitieftijd! Maak keuze uit een lekker glaasje wijn of een van de meest bekende longdrinks of cocktails gepaard met een gratis bord van onze antipasti-selectie.